Sunday , May 31 2020
Home / Njoftime / Presidenti i Kosovës nderon Çegranin me çmimin “Urdhri i Lirisë”!

Presidenti i Kosovës nderon Çegranin me çmimin “Urdhri i Lirisë”!

Presidenti i Kosovës nderon Çegranin me çmimin “Urdhri i Lirisë”!

Presidenti i Republikes se Kosoves, SH.T. Hashim Thaqi, priti ish kryetarin e Çegranit, z.Emshi Ejupi dhe z.Fadil Xhelili, ish drejtor i Kampit te Çegranit.

Presidenti Thaqi nderoj me mirenjohje autoritetet e Çegranit dhe Forines te Gostivarit, ne Republiken e Maqedonise se Veriut, vendbanime keto te cilat gjate luftes se fundit, kishin pritur, strehuar, ushqyer dhe kujdesur per mbi 60.000 kosovare te perndjekur dhe te zhvendosur me dhune, nga pushtuesit serb, gjate bombardimeve humanitare e çlirimtare te NATO-s, kunder çaqeve te policise dhe forcave serbe ne vitin 1999!


About ArmendZekjiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *